Ainakin viisi vinkkiä kodin järjestämiseen IKEA tuotteilla • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Ainakin viisi vinkkiä kodin järjestämiseen IKEA tuotteilla

 

Ajattelin koostaa mun top 5 vinkkiä (IKEA -ratkaisua) säilytysongelmiin. Aina muistutan sua, että jaksa vaan ensin käydä sitä tavaraa läpi ja sitten vasta päättää mitä uutta säilytysjärjestelmää kannattaa hankkia. Älä lähde kauppaan ratkaisemaan ongelmaa. First things first, ongelma (liika tavaramäärä) ratkeaa karsimalla joko mun kanssa tai sitten itsenäisesti.  Koska karsiminen on helpointa aloittaa kylppäristä, aloitan kylpyhuoneen järjestämisestä ja sen säilytysratkaisuista. Ja tämä blogiteksti on täysin oman fiiliksen mukaan tehty, ei kaupallisessa yhteistyössä.

 

 

1.Nämä kierrätysmuovista tehdyt rasiat toimi ihanasti pienessä tilassa. Voit käyttää myös muualla, esim lastenhuoneesa ”pikkukrääsän” lajitteluun. Aivan ihanaa kun nuo rasiat voi vaikka dymolla tekstittää. Tuotteen nimi GODMORGON

 

2.Toinen monitoimivehje (the kärry mun FB-ryhmissäni tunnettu) ei ole vain keittiön järjestämisessä hyvä vaan koko kodin tiloihin hyödynnettäessä:

-kylppärissä shampoot ja kylpylelut (ritilästä valuu läpi hyvin vedet)

-yöpoytänä tai kirjoille makuuhuoneessa

-lasten piirustuksille ja kynille

Nuo uudet kannet kruunaa koko homman, peitä tai suojaa. Miten haluat. Tai käytä tasona/ leikkuu alustana!

Tuote RÅSKOG tarjoiluvaunu

 

3. Näistä monitoimirasioista tuli mieleen vinkki, joka on oivallinen keksintö jääkaappiin  rasiat monessa eri koossa. Näitä on myös kannellisia ja erikokoisia. Toki näitä myydään myös muualla ja tiedän,  että Orthex on ainakin oiva vaihtoehto näille ja sopii täysin jääkaappiin. Meillä  ne toimii niin, että  lapset 9&11 nostavat voileipä tarvikkeet keittiön tasolle, valmistavat leivät ja nakkaavat elintarvikkeet takaisin laatikossa kaappiin. Ei tarvitse etsiskellä juustopalaa ja kurkkua eri koloista. (Kysy asiantuntijalta, sopiiko nämä ko. jääkaappiin. Ja kerro mullekin :))

 

 

4. Seuraavat kenkäkaapit soveltuvat niin eteisen kuin kodin muihinkin kohteisiin. Niissä voi säilyttää jokaisen lapsen/ perheenjäsenen tavaroita. Nimeä kuin päiväkodissa jokaiselle oma henkilökohtainen kaappi eteiseen. Kiinnitä seinään, rakenna vieriviereen ja hahmottele vaikka istumapenkiksi puutasoa apunakäyttäen. vain mielikuvitus on rajana. Vaan ei maksa paljon ja saa pieneen tilaan mahtumaan ihmeen hyvin!

Pieneen lastenhuoneeseen lelusäilyttimiksi. Korkealle sellaiset tavarat, joihin et halua pikkuisten sormien yltävän.

Ihastus ilman harkintaa…

Välietappina osui tällainen ihanan ihanan ihanan näköinen korivaunu. Melkein lähti mun matkaan, mutta kävin päänsisäisen dialogin itseni kanssa:

-”Tää on ihana, mut  tarviiks mä tätä? Mitä siihen laittaisin? Ohjaako nyt mun tahto vai toi ihana tavara? Ja viimein se jää sinne omille sijoilleen kauppaan. Jos vielä haluaisin sitä ensi kerralla niin… en kyllä tiedä miten käy!” Onneksi kaikkea ei tarvitse omistaa. Terveellistä on harkita, jottei tule pettymyksiä. Jos muuten haluat lukea lisää IKEA vinkkejä ja katsoa videolta, hyppää TÄHÄN linkkiin.

 

Toinen huomionarvoinen extravinkki on tämä tanko vaatteiden säilyttämiseen, kuivattamiseen jne. Saat tehtyä tällaisen ihan suihkuverho tangosta, mikäli koko vaatekaapin uusiminen ei kiinnosta. Tuote PLATSA LÄTTHET vaatenaru.

5. SUOSIKKI ! Nämä olis ollut meidän huoneeseen pojille unelmäsängyt. Varsinkin yhteiseen huoneeseen, missä tilaa ei liiolti ole säilytysjärjestelmille. Monitoimi SLÄKT- sänky imee sisäänsä lastenhuoneen isot ja pienet lelut! Itse voisin jakaa laatikot pienillä säilytyslaatikoilla, Skubbeilla esim.

-lasten vaatteille

-leluille, junarata, legot, pehmolelut

-aarteet

-pikkukrääsät rasioissa

-lasten omat lakanat

 

 

 

6. BONUSVINKKI ihan huikee idis lastenhuoneeseen! Meillä tämä kuva on otettu jo vuosia sitten. Toki siitä syystä. että pehmolelut olivat retkelle lasteni ja äitini kanssa.

Mutta pehmolelupaljouteen saattaa olla tästä myös apua!  Ota kuvat ihanista karvakamuista ja tee kollaasi seinälle. Avot! Tilaa säästyy ja rakkaimat tyypit on seinällä. Luopuminen on (ehkä) helpompaa. Mitäs pidät tästä vinkistä. 

Tässä IKEAN toteutus vastaavasta. Ihana, vai mitä? Eikä kerää pölyä…

 

 

 

Kaisun kanssa pidetään huolta Lastenhuoneen järjestysvinkit ryhmästä Facebookissa. Kaisu myös nappasi kuvat minusta IKEA tavaratalossa. Meidän yhteiskuva on helmikuulta, koska oltiin niin  fiiliksissä eilen. Unohdettiin sitten päivittää ”omakuva”

Olen niin iloinen, että some on tuonut lähelleni ihmisiä, asiakkaita, ystäviä!

 

 

 

 

 

 

Katso tämä imitaatiovideo. Nää ihmiset on kultaakin kalliimpia…

 

 

Ja kiitos just sinulle, koska jaat mun kanssa nämä arjen pulmat hyvän ja tasapainoisemman elämän saavuttamiseksi!

 

 

MIKÄ SINUA MOTIVOI KODIN JÄRJESTÄMISEEN?

Mitä loppuvuosi tuokaan tullessaan? Odotan innolla juuri sun yhteydenottoa, sillä elämä on järjestäminen arvoinen. Kurkkaa, mitä empatialla saa aikaan

****Lisää virikettä Instagramin puolelle tästä @laura_holmstrom_

****ja ennen ja jälkeen kuvia täältä

 

-Laura

 

Jaa tämä artikkeli

2 kommentia

  • Meillä mies äkisi aikansa noiden jääkaapin rasoiden kanssa, mutta nykyisin käyttää ihan kivasti. Yhdessä on leivän tekoon tarvittavat, toisessa on itselleni smoothien tekoon menevät kamat. helpottaa järjestämistä tosi paljon.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://xn--jrjestysvinkit-5hb.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Save settings
Cookies settings