Eteinen ennen ja jälkeen • Katso muutoskuvat

Tunnesuhde

Eteinen ennen ja jälkeen

 

*Kaupallinen yhteistyö Elfa Suomi kanssa* Eteisen muutos Elfalla

Tässä kuvassa ripustettuna ensimmäinen vaate uuteen eteissäilytykseen

Olemme asuneet 12 vuotta samassa kodissa. Olen luullut, että eteisemme on ollut hyvillä kaapeilla ja tilalla varustettu. Joka tapauksessa tarina kohti muutosta alkoi keväällä. Olin käynyt Elfan messuosastolla antamassa järjestysvinkkejä ja ihastuin siellä kovin paljon näkemääni Décor sarjaan. Jatkoa ihanuudelle ja päätepiste päätökselle tuli tehtyä melko pian sen jälkeen Habitaressa syyskuussa.

Halusin meidän eteiseen siistejä vetolaatikoita ja pois peiliovista. Olin tähän asti kuvitellut, että peilit avartavat näkymää… vaan ei. Siinähän joutuu ohikulkiessaan aina peilaamaan itseään. Ja vaikka koti peilaantuu ei sitä välttämättä kokoaikaa halua katsoa, kuinka pyykkiteline kertaantuu peilin kautta olohuoneen keskellä. Päätimme kuitenkin, että kaikki vaatteemme miehen kanssa tulee mahtumaan tästäkin eteepäin eteisen kaappiin, mutta parempaan järjestykseen ilman syviä hyllyjä. Harmoninen  liukuovisysteemi kruunaisi kokonaisuuden.

 

Tässä ennen ja jälkeen kuvia eteisestä. Antaa kuvien puhua.

 

Tässä vaiheessa sekä minä että kissa oltiin jännityksestä jäykkänä. Tuleeko lopputuloksesta se mitä haluan! Näet myös miten paljon syviä hyllyjä on ja kuinka vaikea niitä on täyttää hyödyllisesti.

 

Ennen ulkoovelle päin.

 

Tähän väliin maistiainen uudesta…

Jälkeen ulko-ovelta kuvattuna. Pakko laittaa tämä valmis maistiainen jo tähän väliin!

 

Lopputulos on paljon rauhallisempi ja tyylikkäämpi. Neljän oven tilalle vaihtui kaksi suurta ovea. Ja nyt näet miltä kaapit näytti ennen ja jälkeen:

Ennen
Vanha kaapinsisus saa kyytiä.

 

 

Vanhojen kaappien runkojen sisään rakennettiin ainostaan  kantokiskon avulla Elfan kokonaisuus. Seinään ei tullut muita ruuveja tai reikiä.  Tässä kuvat uudesta systeemistä:

Kuvassa vielä asennus kesken, mutta aikaa tämän kokonaisuuden rakentamiseen meni 2 ja puoli tuntia. Vanhat kaapinrungot sai jäädä. Ensimmäiseen osioon tuli Decor sarjaa.

 

Ulkovaaterekki ja päällekkäin minun ja mieheni vaatteet: Keltainen jakku ja sen alapuolella rekki.

 

Tässä sisustaa vielä ilman liukuovia. Ennen koko homman tilalla oli yksi pitkä tanko, pystyrivi liian syviä hyllyjä ja siivouskomero.
Jälkeen- vetolaatikot on jaettu niin, että ylimmissä kalsaripaitoja ja kahdessa viimeisimmässä lakanat ja urheiluvaatetta.

 

VALMIS! Kahden hengen vaatteet mahtuu hyvin eteiseen.

 

 

Tässä Elfan DECOR – sarjaa, josta on olemassa myös harmaa versio. Smartsore laatikot saatu. Meillä on mm. vessapaperit tuossa isomman bambukannen alla.

 

Nappasin kuvan , kun olin saanut korit paikalleen. Ulko-ovi näkyy, jotta hahmotat paremmin tilaa.
Ja meillä siivouskomero ei todellakaan näyttele pääroolia. Mulla on suurin osa siivousaineista muualla. Tässä alalaatikossa 1-2 suihkepulloa, imuri, moppi, mattopiiska ja lasta. Miksi ihmeessä antaisin tilaa jollekin jota en käytä?

Olen niin iloinen ja tyytyväinen lopputulokseen. Tästä sä pääset suunnittelemaan omaa Elfa-kokonaisuutta esimerkkien siivittämänä.

 

Ota haltuun mun INSTAGRAM @laura_holmstrom_  stooreissa lisää muutoksesta.

Mitä muuta haluaisit tietää tästä kokonaisuudesta?

Jätä kommentti tai laita sähköposti laura@jarjestysvinkit.fi

Iloa ja upeaa järjestystä elämään, eteiseen ja koko kotiin!

Toivoo Laura ja Elfan väki

Jaa tämä artikkeli

2 kommentia

Kommentit ovat suljetut.