Kaupallinen yhteistyö Helpponouto kanssa l Kuka vie mun ylimääräiset tavarat? • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Kaupallinen yhteistyö Helpponouto kanssa l Kuka vie mun ylimääräiset tavarat?

Kyllähän sä tiedät. Se kamala kasa epämääräistä tavaraa. Eikä niistä pääse eroon. Tavarat valtaa vaatehuoneen, kellarit, komerot ja tasot. Ja vaikka onnistuisit karsintaprosessissa, jäljelle jää nyssykät pussukat ja läjät. Puhumattakaan painavista, epämiellyttävistä huonekaluista.

Lajittelun ja karsimisen jälkeen yleisin ongelma ja kysymys kuuluu, minne tavarat voi viedä ja kuka ne veisi?

Oleellisinta kodin järjestämisessä ei ole itse karsintaprosessi vaan se mitä tavaraa sinulle jää. Ethän ole  enää valmis katsomaan tavaraläjiä, joille olet sanonut hyvästit? Tai näetkö  karsimisen jälkeen sen vaivan, että vuokraat pakettiauton tai peräkärryn ja pyydät pizzapalkalla sukulaiset hommiin? Tai raahaat selkä vääränä tavaroita eri pisteisiin.

Malta hetki, kerron sulle mitä saat, kun tilaat tavaroillesi Helpponouto palvelun.

Mikä on Helpponouto?

Yksinkertaisimmillaan Helpponouto on kierrätyspalvelu kotitalouksille.

Kokemuksella voin sanoa, että olen itse tähän asti kanniskellut tavaraa, sukulaisten sohvia ja omia hyllyjä ja kierrättänyt. Maksanut selkäsäryistä ja kierrätysmaksuista. Helpponouto sisältää kaikki kierrättämiseen liittyvät kulut, tavarat lajitellaan asianmukaisesti. Tehokas koneisto takaa nopeata ja helppoa palvelua meille, joille tavaraa on kertynyt nurkkiin, mutta emme ehdi tai pysty sitä viemään pois asianmukaisesti. Saat nopeasti ja helposti aikaa ja tilaa elämääsi. Turhat tavarasi saavat jatkoaikaa muualla ja kotiisi tulee tilaa nopean Helppo -palvelun avulla.

Kuinka löysin palvelun?

Kuinka helpottavaa oli huomata, miten palvelu toimii. Olin täysin unohtanut, ettei eteisremonttimiehet vie vanhaa peiliovikaappia mennessään. Tuli pienehkö hiki, että mihin saan roudattua eteisremontin jälkeen painavat peiliovet ja hyllyt. Olisi ollut mahdottomuus lähteä etsimään peräkärryä, kuskia tai isoa autoa. Hetkessä muistin, ettei mun tarvitsekaan ratkaista tätä itse! Kamelinkin selkä katkeaa joskus. Mieti mihin haluat aikaasi käyttää!

Voisin laskea ihan huvin vuoksi tarjottujen pizzojen, janojuoman ja pahimmillaan särkylääkkeiden hinnan. Mutta en laske, se on turhaa.

Missä Helpponouto palvelee?

Pääkaupunkiseutu

Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa

Tampere

Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi

Jyväskylä

Jyväskylä, Haapaniemi, Jyskä, Kinkomaa, Kuikka, Leppävesi, Muurame, Palokka, Puuppola, Säynätsalo, Tikkakoski, Vaajakoski, Vehniä, Vihtavuori

Oulu

Oulu, Kempele

Turku

Naantali, Kaarina, Lieto, Rusko, Raisio

Mitä palvelulla saa?

Järjestettiin asiakkaan kotona yksi päivä ja muutaman tunnin järjestämisen jälkeen asiakkaani tokaisi: ”Toivoisin niin kovasti pääseväni tuosta sohvastakin eroon” Siitähän se ajatus lähti!

Monta vuotta olen miettinyt, miten päästä eroon tuosta sohvasta. En voinut uskoa, että se olikin näin helppoa!

Tilattiin linkistä Helpponouto paikalle ja jo seuraavana arkipäivänä sohva haettiin pois!

Parasta, kun saatiin iso osa tavaroista asianmukaisesti kierrätykseen sekä tämä painava sohva. Helppo homma!

Nouto toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa Alekoodilla JARJESTYSVINKIT19 saat palvelusta 15% alennusta, koodi voimassa 30.11 saakka.

Onneksi on  Helpponouto. Yksinkertaisesti tavarasta eroon pääsemisestä ei olisi voitu tehdä helpompaa.

Tämän palvelun parhaus on:

  • Ympäristöystävällisyys, jolloin haettavat tavarat kierrätetään ekologisesti ja eettisesti
  • Voit luopua niistä nyssäköistä tai isosta huonekalusta, jotka pyörii tielläsi raivausrientojen jälkeen
  • Säästät aikaa, vaivaa, kustannuksia
  • Saat tilaa kotiisi avaamalla noutopalvelulle oven.
  • Alekoodilla JARJESTYSVINKIT19 saat 15% alennuksen

Iloa ja tilaa elämääsi toivottaa

Laura sekä Helpponoudon väki!

 

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://xn--jrjestysvinkit-5hb.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Save settings
Cookies settings