Lauran joulukalenteri luukku 8 - Koti järjestykseen kohde kerrallaan • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Lauran joulukalenteri luukku 8 – Koti järjestykseen kohde kerrallaan

8. luukku – Sukat ja alusvaatteet

Kotona järjestäminen tapahtuu poistojen kautta. Vain sillä tavalla saat tilaa ja järjestystä. Lopeta esineiden siirtely ja tee yksi kohde alusta loppuun. Mutta älä koko vaatekaappia kerralla… Hylly kerrallaan on parempi.

Huomenna taas tavataan ja uusia vinkkejä luukusta avataan!

Laura, Järjestysvinkit.fi

Jaa tämä artikkeli

2 kommentia

  • Henna K. sanoo:

    Nyt tuli mun akilleen kantapääni. Ihan loppuunkuluneita sukkia ja alkkareita laatikossa. Sukkia sain just ostettua uusia, nakkaan kaikki vanhat pois. Alushousut onkin kinkkisemmät, vaikea löytää sopivan mallisia kaupasta. Parhaita on itseommellut, mutta en oo ehtinyt tehdä niitä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *