Pienen parvekkeen muutos yhdessä päivässä I Ammattijärjestäjän häpeänurkka näkee päivänvalon • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Pienen parvekkeen muutos yhdessä päivässä I Ammattijärjestäjän häpeänurkka näkee päivänvalon

Kesäloman teemana on selvästi ollut ammattijärjestäjän oman kodin järjestäminen. Olen kerännyt muutaman vuoden voimia tehdä tuolle meidän parvekkeelle jotain ja nyt vaan tuli mitta täyteen! Olen sivuuttanut sen täysin. Lähinnä palautuspullot kissan lisäksi ovat saaneet kunnian pölyttyä siellä.

Mutta eilen lopahti kiinnostus täysin parvekkeen ilmeeseen. Ai miksi. No sinne oli kertynyt vuosia sitten käytössä ollut matto, lipasto ja kirjahyllyn osat viimeisimpänä. Ei ihan anna hyvää kuvaa, mutta ihminen on ihminen. Halusin näyttää teillä tämän, sillä monasti erehdytään luulemaan että ammattikuntani edustajat ovat täydellisiä ihmisiä.

Tuumasta toimeen – tavarat kiertoon

Aloin haaveilla sohvasta parvekkeella, johon mahtuisi loikoilemaan. Perheen nuorikot innostuivat ajatuksesta ja usuttivat äitiä hommiin. Arvaa oliko jätkät kantamassa vanhaa kalustoa autoon ja viemässä kierrätyskeskukseen vanhaa mattoa?

 

Veimme vanhan maton, parvekekalusteet ja tyhjät pullot pois. Kierrätyskeskus tuntui tässä vaiheessa parhaalta ratkaisulta. Olenhan itsekin tehnyt sieltä oivallisen löydön (kts alapuolella kuva) mm. vanhan kunnon kirjahyllyn. Tuli heitettyä sorttiasemalle myös pari kappaletta hehkulamppuja ja paristoja. Huomasin, että sorttiasema olisi ottanut myös kierrättyskeskustavaraa. Ai niin tein muutaman stoorin samalla kohokohtiin, nekin löytyvät Instagramista. Lipaston tuili hakemaan Helpponouto.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

♻️Eihän tässä mitään uutta ole. Kaikki olohuoneessamme on nyt kierrätettynä saatu tai ostettu. Mitä sä olet löytänyt kotiisi kierrätettynä? . Viimeisin hankinta oli tuo ikivanhan oloinen Lundiahylly kierrätyskeskuksesta💰💸 Hinta noin 140€, kun bensat lisää mukaan. Haimme erikseen hyllynastat sekä tukiritilän alan liikkeestä. . Sohvat ovat isovanhemmilta perittyjä [stoorissa näkyy paremmin myös nojatuolit] . Olohuoneen pöytä myös kierrätyskeskuslöytö💵 . Pianon sain vuonna 1989 🎹Tänään vetäisin aamutuimaan ”Satumaan”. . Kirjat eivät ole minun. 📚Joten en puutu määrään tai laatuun. Tässä tapauksessa mulle tärkeintä on harmonia ja että pystyn kuunnella musiikkia. Nyt juon tuon ☕️kahvin pois kuleksimasta ja vaihdan asentoa sohvalla. 🍫Ihanaa sunnuntaita ystävä! Muista levätä #recycle #kierrätyssisustus #kierrätys #kierrätyskeskuslöytö #lundia #olohuone #sisustus #instakodit #livingroom

Henkilön Ammattijärjestäjä🍌Laura (@laura_holmstrom_) jakama julkaisu

 

Harmillisen vähän löysin äkkituntumalta pieniin tiloihin ratkaisuja. Kriittiset mitat oli täytettävä, sillä meidän parveke on minimaalisen pieni ja halusin nimenomaan päätyseinään sen sohvan. (Leveys 111cm)

Halusin luoda jotain rentoa tunnelmaa, viherkasveilla ja aurinkokennolyhdyillä.

Tässä poistojen jälkeen parveke. Malta hetki. Ennen kuva on vielä tulossa….

Hankintalistalla oli:

-mitoiltaan sopiva sohva päätyyn

-kasveja

-aurinkokennovalaisimia/ valoketju

Löysin kuin löysinkin tämän Rusta myymälästä. Tämä ei ole maksettu mainos vaan ihan omasta pussista tein hankinnat.

Sohvan hinta 169€

Kukat 12,50€

Valosarja 12€

Yhteensä siis  193€ tämän muutoksen hinta.

Plus tietenkin noutopalvelu vanhalle painavalle lipastolle. En halunnut satuttaa selkääni, miettiä, millon ehtisin viemään tai kuka kantaa ja minne!

 

Ja tadaa, tältä näyttää uusi ilme parvekkeella. Plussana se, että talvella pehmusteet saa laatikoihin, jotka kesällä muuttuu rahiksi. Krysanteemi kukat samasta paikasta kuin sohva. Lyhdyt, lasipurkit ja pattereilla toimivat kynttilät löytyi kotoa samoin kuin tyynyt ja tyynynpäälliset.

 

 

 

 

 

 

 

Ennen kuva:

Käy kommentoimassa instagramin puolella, mitä pidit. Tästä pääset mun instaan. Bion linkissä lisää vinkkejä ja kohokohdissa (ainakin omasta mielestä) hauskojakin juttuja. Mistä sä aiot seuraavaksi irrottautua? Parasta tässä mun projektissa oli se, että piti saada meidän perheen leponurkka kotiloihin. Ei siinä silloin auta kovat puutuolit ja liian korkea pöytä.

 

Ihanaa ja lämmintä järjestämismieltä sinulle.

 

Laura

 

 

PS.Suosittua nyt:

Klikkaa lukeaksesi:

Tästä minioppaan pariin 

Viisi vinkkiä vaatekaapin järjestämiseen sekä kuvat ammattijärjestäjän kaapista

Painetta sietävä ihminen on järjestelmällinen /kohtaatko elämän potentiaalina vai pettymyksenä?

 

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *