Pienen parvekkeen muutos yhdessä päivässä I Ammattijärjestäjän häpeänurkka näkee päivänvalon • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Pienen parvekkeen muutos yhdessä päivässä I Ammattijärjestäjän häpeänurkka näkee päivänvalon

Kesäloman teemana on selvästi ollut ammattijärjestäjän oman kodin järjestäminen. Olen kerännyt muutaman vuoden voimia tehdä tuolle meidän parvekkeelle jotain ja nyt vaan tuli mitta täyteen! Olen sivuuttanut sen täysin. Lähinnä palautuspullot kissan lisäksi ovat saaneet kunnian pölyttyä siellä.

Mutta eilen lopahti kiinnostus täysin parvekkeen ilmeeseen. Ai miksi. No sinne oli kertynyt vuosia sitten käytössä ollut matto, lipasto ja kirjahyllyn osat viimeisimpänä. Ei ihan anna hyvää kuvaa, mutta ihminen on ihminen. Halusin näyttää teillä tämän, sillä monasti erehdytään luulemaan että ammattikuntani edustajat ovat täydellisiä ihmisiä.

Tuumasta toimeen – tavarat kiertoon

Aloin haaveilla sohvasta parvekkeella, johon mahtuisi loikoilemaan. Perheen nuorikot innostuivat ajatuksesta ja usuttivat äitiä hommiin. Arvaa oliko jätkät kantamassa vanhaa kalustoa autoon ja viemässä kierrätyskeskukseen vanhaa mattoa?

 

Veimme vanhan maton, parvekekalusteet ja tyhjät pullot pois. Kierrätyskeskus tuntui tässä vaiheessa parhaalta ratkaisulta. Olenhan itsekin tehnyt sieltä oivallisen löydön (kts alapuolella kuva) mm. vanhan kunnon kirjahyllyn. Tuli heitettyä sorttiasemalle myös pari kappaletta hehkulamppuja ja paristoja. Huomasin, että sorttiasema olisi ottanut myös kierrättyskeskustavaraa. Ai niin tein muutaman stoorin samalla kohokohtiin, nekin löytyvät Instagramista. Lipaston tuili hakemaan Helpponouto.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

♻️Eihän tässä mitään uutta ole. Kaikki olohuoneessamme on nyt kierrätettynä saatu tai ostettu. Mitä sä olet löytänyt kotiisi kierrätettynä? . Viimeisin hankinta oli tuo ikivanhan oloinen Lundiahylly kierrätyskeskuksesta💰💸 Hinta noin 140€, kun bensat lisää mukaan. Haimme erikseen hyllynastat sekä tukiritilän alan liikkeestä. . Sohvat ovat isovanhemmilta perittyjä [stoorissa näkyy paremmin myös nojatuolit] . Olohuoneen pöytä myös kierrätyskeskuslöytö💵 . Pianon sain vuonna 1989 🎹Tänään vetäisin aamutuimaan ”Satumaan”. . Kirjat eivät ole minun. 📚Joten en puutu määrään tai laatuun. Tässä tapauksessa mulle tärkeintä on harmonia ja että pystyn kuunnella musiikkia. Nyt juon tuon ☕️kahvin pois kuleksimasta ja vaihdan asentoa sohvalla. 🍫Ihanaa sunnuntaita ystävä! Muista levätä #recycle #kierrätyssisustus #kierrätys #kierrätyskeskuslöytö #lundia #olohuone #sisustus #instakodit #livingroom

Henkilön Ammattijärjestäjä🍌Laura (@laura_holmstrom_) jakama julkaisu

 

Harmillisen vähän löysin äkkituntumalta pieniin tiloihin ratkaisuja. Kriittiset mitat oli täytettävä, sillä meidän parveke on minimaalisen pieni ja halusin nimenomaan päätyseinään sen sohvan. (Leveys 111cm)

Halusin luoda jotain rentoa tunnelmaa, viherkasveilla ja aurinkokennolyhdyillä.

Tässä poistojen jälkeen parveke. Malta hetki. Ennen kuva on vielä tulossa….

Hankintalistalla oli:

-mitoiltaan sopiva sohva päätyyn

-kasveja

-aurinkokennovalaisimia/ valoketju

Löysin kuin löysinkin tämän Rusta myymälästä. Tämä ei ole maksettu mainos vaan ihan omasta pussista tein hankinnat.

Sohvan hinta 169€

Kukat 12,50€

Valosarja 12€

Yhteensä siis  193€ tämän muutoksen hinta.

Plus tietenkin noutopalvelu vanhalle painavalle lipastolle. En halunnut satuttaa selkääni, miettiä, millon ehtisin viemään tai kuka kantaa ja minne!

 

Ja tadaa, tältä näyttää uusi ilme parvekkeella. Plussana se, että talvella pehmusteet saa laatikoihin, jotka kesällä muuttuu rahiksi. Krysanteemi kukat samasta paikasta kuin sohva. Lyhdyt, lasipurkit ja pattereilla toimivat kynttilät löytyi kotoa samoin kuin tyynyt ja tyynynpäälliset.

 

 

 

 

 

 

 

Ennen kuva:

Käy kommentoimassa instagramin puolella, mitä pidit. Tästä pääset mun instaan. Bion linkissä lisää vinkkejä ja kohokohdissa (ainakin omasta mielestä) hauskojakin juttuja. Mistä sä aiot seuraavaksi irrottautua? Parasta tässä mun projektissa oli se, että piti saada meidän perheen leponurkka kotiloihin. Ei siinä silloin auta kovat puutuolit ja liian korkea pöytä.

 

Ihanaa ja lämmintä järjestämismieltä sinulle.

 

Laura

 

 

PS.Suosittua nyt:

Klikkaa lukeaksesi:

Tästä minioppaan pariin 

Viisi vinkkiä vaatekaapin järjestämiseen sekä kuvat ammattijärjestäjän kaapista

Painetta sietävä ihminen on järjestelmällinen /kohtaatko elämän potentiaalina vai pettymyksenä?

 

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://xn--jrjestysvinkit-5hb.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Save settings
Cookies settings