Kaupallinen yhteistyö Mirror Line -  Tilanjakaja muutti kolmen huoneen kodin neljäksi huoneeksi • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Kaupallinen yhteistyö Mirror Line –  Tilanjakaja muutti kolmen huoneen kodin neljäksi huoneeksi

 

Vihdoin meidän lapsille saatiin omat huoneet. Kuopuksen huone syntyi, kun meidän keittiö ja ruokailutila jaettiin keskeltä upealla Mirror Line tilanjako-ovella. Lasiseinäoivallus tuli yhdessä hetkessä nähtyäni liukuovia käytettävän nykyaikaisina tilanjakajina sekä mustilla että valkoisilla kehyksillä. Saimme tilankäytöltä sen minkä halusimme, muutoksen kolmesta huoneesta neljäksi!

 

 

 

Lastenhuone saatiin teettämällä tilanjakaja lasiovi
Valkoiset kehykset ja lasiovet toivat lisää tilantuntua. Huoneet tuntuvat suuremmalta.

 

 

Kotimainen ja laadukas Mirror Line liukuovet vuosien kokemuksella

Mirror Linen taustalla  (lue lisää…) on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan. Jokainen Mirror Line liukuovi tehdään käsityönä Suomessa. Se on vastuullisuusteko, joka tukee kotimaista työtä. 

Ratkaisu, joka säästää luontoa ja kukkaroa

Emme halunneet ottaa isoa asuntolainaa vain saadaksemme yhden huoneen lisää. Olemme asuneet tässä  70 neliön kodissa jo 14-vuotta. Ostimme alunperin asunnon kahdelle aikuiselle ja kohta syntyvälle vauvalle. Tarpeet muuttuvat ja koti on elänyt sen mukana. Kun toinen lapsi syntyi pojat saivat ison makuuhuoneen jaettavaksi. Nyt esiteini ja teini saivat omaa rauhaa, jonka tarve on korostunut viimeisen vuoden aikana. Pidän ajatuksesta, ettei tarvitse stressata muutto asioista. Iloinen dominoefekti saa kulkea läpi kodin pintaremontilla.

 

 

 

Kun kotiin saatiin lasiruudukkoseinä, ei tarvinnut miettiä muuttamista
Kestävät valinnat sekä mahdollisuus jäädä rakastamaamme kotiin mahdollistui liukuovien saavuttua paikoilleen.
Helppoa kodin muutostasta tilanjakan avulla
Tuntuu kuin meillä olisi enemmän tilaa.

Sujuvaa ja helppoa kodin muutosta tilanjakajalla

Suunnittelu alkoi, kun kerroin Mirror Linelle ajatukseni ja toiveeni.  Kun mitat oli otettu keittiön ja ruokailutilan välistä oli hyvä alkaa suunnitella ajankohtaa asennukselle. Erittäin nopea toimitus mittauksen jälkeen, ketterät asentajat ja hyvä palvelu kaikkinensa toivat meille onnistumisen kokemuksia entisestään! Oli ihanaa, kun asentajat näyttivät kuinka pääsen puhdistamaan lasit tarpeen tullen. En itse osannut ajatella tätä etukäteen. Huomiointi tuntui erityisen hyvältä.

 

Liukukuovi antaa kaiken sen, mikä tuntui aiemmin mahdottomalta: 

  • hyvä ilmanvaihto
  • valoisuus
  • kestävyys
  • yksinkertaisen kaunis
  • monikäyttöisyys
  • helppoa kodin tilojen muuntelua
  • asennus onnistuu ammattilaisilta näppärästi

Jopa huoneen akustiikka parani. Pimennysverhot tuovat tarvittua rauhaa tarvittaessa päivällä ja yöllä. Liukuovia voi sulkea, pitää auki kokonaan tai jättää osittain auki. Suunnittelu tehdään räätälöidysti omiin tarpeisiin ja millintarkkaan sopivaksi jokaiseen kotiin. 

 

 

 

 

Vuosien päästä tuon ruutulaseinätilan voi ottaa takaisin käyttöön esimerkiksi työtilana tai vaikka viherhuoneena ruokatilan sijaan. Ovet antavat rajattomat mahdollisuudet räätälöityjen tilojen toteuttamiseen. Myönnettäköön, että minäkin olen viihtynyt koululaisen poissaollessa tekemään töitä hänen pöytänsä ääressä. Tottahan toki tila pitää koekäyttää. 

Liukuovi tuo tilaa asumiseen
Mirror Line kotimaiset liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla.

 

Kauniissa kodissa voit antaa mielen levätä

Parasta tässä on se, että mittauksen jälkeen ovet toimitettiin ja asennettiin sovittuna ajankohtana ilman odottelua ja viivästyksiä. Kun kotona on pintaremontti käynnissä arjen keskellä on tärkeää saada aikataulu sopimaan. Nyt vain ihailen harmonista ja kaunista kokonaisuutta! 

Muistettakoon, että  ennen kaikkea huoneen asukas oli aivan vaikuttunut liukuovien ulkomuodosta. Lopputulos ylitti odotukset tyylikkyydellään 6/5! 

Lue lisää >>Mirror Linen lasiseinäovista<<

 

 

 

 

 

 

Iloa ja innostusta kotisi muutoksiin toivoo

Laura

 

 

 

 

Ps. Tältä muuten keittiön ruokailutila näytti ennen, aika kiva muutos vai mitä?

 

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli

8 kommentia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *