Järjestämisen vuosikalenteri 2022 - MYYNTI on päättynyt 31.1. klo23.59 • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

laura holmström kalenteri

Järjestämisen vuosikalenteri 2022 – MYYNTI on päättynyt 31.1. klo23.59

Unohda tavaroiden siirtely, pikasiivous  ja piilottelu. “Kasat ja romuläjät” on kohta historiaa. Rakasta ja karsi sen sijaan kotiasi! Nyt tehdään elämänlaatua parantavaa siistimistä ja järjestetään koti kategoria sekä kohde kerrallaan säntäilemättä edestakaisin. Jos kaiken lisäksi kodin tehtävälistat, suunnittelu ja ajankäytön hallinta on hankalaa saat siihenkin avun tästä kalenterista.

Järjestämisen vuosikalenteri helpottaa kodin järjestämisessä. Ajankohtaiset teemat ja vinkit sitouttavat helposti saamaan kotia järjestykseen.
Keväisin ja syksyisin järkeistetään eteisen kaaosta ja huolehditaan ajoissa kausivaatteet kuntoon. Joulunaikaan vähennetään joulustressiä. LOPPUUNMYYNTI HINNALLA 25,90   nyt vain 14,90!   Paras uuden vuoden lahja itsellesi tästä.

Miltä kalenteri näyttää?

Jokainen kalenterikuukausi sisältää päivittäiset vinkit ja kehotukset. Kun saat ostoksen tehtyä täällä pääset kirjautumaan alustalle. Lataa kalenteri omalle koneellesi tai puhelimeen. Suosittelen tulostamaan kuukaudet heti, sillä tätä kalenteria ei enää tammikuun jälkeen saa.  

Kalenteri tulostuu kokonaan A4 kokonaisena. Lisäksi saat omille muistiinpanoille  tyhjän kalenterin Sitä voit hyödyntää järjestämiskalenterin rinnalla vaikka suoritettujen tai keskeneräisten tehtävien lajitteluun. Monet ovat nauttineet siitä, että saavat rastittaa jo suoritetut tehtävät suoraan tulosteen päälle. Näin selvität konkreettisesti, miten hienosti onnistunut tehtävissäsi.

 

Miksi järjestämisen vuosikalenteri auttaa?

Lopulta kodin järjestäminen tapahtuu, kun turhat tavarat poistuu tärkeimpien tieltä. Useimmille työn palastelu on hankalaa, suunnittelu takkuaa sekä keskeytyy ja ajatuksen harhailu estää itsenäistä työskentelyä. Tein tämän vaiheen puolestasi. Siksi haluan auttaa konkreettisesti päiväkohtaisilla vinkeillä. Lopputuloksena on suunnitellusti kodin jokainen tavararyhmä läpikäytynä systemaattisesti ja loogisesti.

 

Kuinka kauan kalenteri on voimassa?

Kalenteri on voimassa 1.1.2022-31.12.2022, kunhan muistat tallentaa sen omalle koneellesi tai puhelimeesi heti. Kalenteri poistuu verkkokurssialustalta tammikuun lopussa 2022, mutta se ei vaikuta sinuun, jos heti lataat kuukaudet koneellesi. Siksi haluan tarjota sinulle kalenterin loppuunmyyntihinnoin!

 

Kenelle kalenteri sopii?

Järjestämisen vuosikalenteri sopii sinulle, koska se

✏️ MOTIVOI!

✏️ INSPIROI!

✏️ ANTAA APUA ALOITTAMISEEN!

✏️ MADALTAA KYNNYSTÄ LUOPUMISESSA!

✏️ SELKEYTTÄÄ KATEGORIAT!

✏️ TEKEE JÄRJESTÄMISESTÄ HAUSKAA!

✏️ SE TUNTUU SILTÄ, ETTÄ  AMMATTIJÄRJESTÄJÄ  (Laura) ISTUU HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ SUN OLKAPÄÄLLÄ

✏️ JA ENNEN MUUTA AUTTAA HAHMOTTAMAAN MITÄ OMISTAT!

Kyllä kiitos, haluan kalenterin itselleni >>klik<<

 

laura holmström kalenteri

Toivotan iloa ja selkeyttä vuodelle 2022. Toimithan nopeasti, sillä seuraavaasta mahdollisesta kalenterimyynnistä en osaa sanoa. Tämä on siis ainutlaatuinen hetki napata kalenteri itsellesi.  Onnistutaan yhdessä!

 

Toivoo koulutettu ammattijärjestäjä

Laura Holmström

järjestysvinkit.fi

 

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *