Joulukalenteri kodin järjestämiseen - tartu tarjoukseen • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Joulukalenteri kodin järjestämiseen – tartu tarjoukseen

Nyt sitä saa, nyt sitä saa nimittäin Lauran joulukalenteri on ilmestynyt täynnä vinkkejä. Joulun odotus ei ole koskaan ollut näin mukavaa! Paras joulukalenteri, joka ei kerrytä tavaraa vaan vähentää sitä. Järjestä kotisi iloisen ja inspiroivan joulukalenterin avulla. 24 luukkua täynnä mukavia tehtäviä. Hyppää mukaan nyt ja saat bonustehtävänä vinkit ajankäytön hallinnasta tässä järjestämiskalenterissa joulukalenterimuodossa.

>Klikkaa tästä ja hakeudu mukaan<<

Mietin usein, kuinka paljon turhaa stressiä joulun ympärille tuleekaan. Tyypillisesti hommat kasautuu viimeisiin tunteihin ja koti on räjähtämäisillään. Olen tutkinut, että ohjatusti annetut vinkit ja rytmi lisäävät motivaatiota oman kodin järjestämisessä. Ja tiedän, että tämän joulukalenterin avulla tuhannet muut ovat nauttineet kodin järjestämistehtävistä ja huomanneet saavansa arjen pyöritykseen helpotusta vinkkeineen.>>Jokaisessa luukussa järjestetään ja puhdistetaan yksi kohde.<< Tarkoilla ja yksityiskohtaisilla päivävinkeillä saat kaiken hyödyn irti! Tästä mukaan<<<

 

 

>Klikkaa tästä mukaan<<

 

Tee loppuvuoden paras päätös ja lähde mukaan iloiseen järjestämishaasteeseen, johon sinut johdattaa tämä joulukalenteri. Milloinkaan kodin järjestäminen ei ole ollut yhtä mukavaa ja mukaansa tempaavaa. Tästä on pidetty kovasti! Saat 1.12 alkaen joka keskiyö aukaista uuden luukun ja siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Suosittelen tehtävien suorittamista jokaiselle itselleen sopivaan aikaan. Muistatko, miten mukavaa joulukalenterin avaaminen oli lapsuudessa? Harvemmin aikuisena saa niin kivoja fiiliksiä, mitä tästä kalenterista aikaisemmat kokemukset ovat osoittaneet!

Lauran joulukalenteri ja Lauranjoulukalenteri ja joulukalenteri 2021
Joulukalenterissa järjestetään kodin kohde luukku kerrallaan.

Kuten joulukalenterista tiedämme ensimmäinen luukku aukeaa 1.12 ja viimeinen luonnollisesti 24.12. Tehtävät vievät n. 15-30min aikaa. Tärkeintä on aloittaa ja saada tempaistua itsensä mukaan järjestämisen maailmaan. Tarkoitus on helpottaa tärkeimpien tavaroiden löytymistä ja poistaa kotoa niitä, mitkä ovat vähemmän arvokkaita. Hauskan rennolla otteella saat kotiisi selkeyttä ja tilaa. Ohjaan joka päivä tarkoilla vinkeillä. Ja mikä parasta, tästä jää iloa vielä pitkään joulun jälkeen. Tehtäviä ei suoriteta ainoastaan jouluaattoa silmällä pitäen vaan sen tärkeämmän arjen sujumisen kannalta.

>>>Jokaisessa luukussa järjestetään ja puhdistetaan yksi kohde.<< Tarkoilla ja yksityiskohtaisilla päivävinkeillä saat kaiken hyödyn irti! Tästä mukaan<<<

 

 

Ihanaa joulunaikaa sinulle. Olen niin iloinen, miten moni on jo hakeutunut joulukalenterin pariin Mukavaa olisi nähdä sinutkin siellä.

>Aloitathan tästä <

Järjestämisterveisin Laura

@laura_holmstrom_ 

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *