Näin pääset sotkusta ja epäjärjestyksestä eroon helposti ja lopullisesti

Tunnesuhde

Näin pääset sotkusta ja epäjärjestyksestä eroon – Kaaoksen kesyttäjän Kodin ja elämän järjestysvinkit -valmennus

Kodin epäjärjestys herättää negatiivisia tunteita ja hankaloittaa arkea. Kaaoksen kesyttäminen vie voimavaroja.

Koti on kuin kaaos! Ja elämä vaikeutuu. Koetko jatkuvasti syyllisyyttä ja riittämättömyyden tunnetta kodin järjestämisestä? Mietitkö, miten pääsisit sotkusta ja epäjärjestyksestä eroon?

Tuntuuko  järjestely mahdottomalta urakalta, kun ei tiedä mistä aloittaa?

Mutta mikä on estänyt sinua saavuttamasta kodin järjestystä tähän mennessä? Ehkä se on ajanpuute, vääränlainen tyyli järjestää, aloittamisen vaikeus tai luopumisen tuska. Jos vastasit kyllä, kerron sulle nyt miten helpottaa kaaoksen kesyttämistä.

Sen lisäksi, että voin auttaa sua löytämään tavaratasapainon kotona voin auttaa järjestämään myös sun ajankäyttöä ja elämää. Nyt sulla on mahdollista ottaa vastaan mun apu matalalla kynnyksellä, lue lisää TÄSTÄ

 

Autan sinua kohtaamaan haasteet ja löytämään tasapainon sujuvaan arkeen järjestellyssä kodissa. Olen kehittänyt valmennuksen, jonka avulla ratkaistaan nämä pulmat: Kodin ja elämän järjestysvinkit -verkkokurssi auttaa sinua kohtaamaan haasteet ja löytämään tasapainon sujuvaan arkeen järjestellyssä kodissa. Mitä oppeja saat tältä valmennukselta?

 

✨opit tehokkaan järjestämisen metodin, tarkastelet omaa suhtautumistasi tavaroihin uusin silmin

✨opit erottamaan tärkeimmät asiat kaaoksen keskeltä ja karsit negatiivisuutta ruokkivat asiat ympäriltäsi

✨Saat kotisi ja mielesi virtaamaan hyvää energiaa ja järjestely onnistuu ilman raivonpuuskia, turhautumista ja syyllisyyden tunnetta.

✨Kurssilla saat työkaluja kodin järjestämiseen matalalla kynnyksellä ja löydät keinoja sujuvampaan ja tasapainoiseen arkeen.

 

Tutustut kurssiaiheisiin esimerkiksi audioiden, tietopaketin ja erilaisten harjoitusten avulla. Aiheet on jaettu neljään alta löytyvään osioon: 

1 Tavarat, henkilökohtainen analyysi ja tavoitteet

2 Raivaamisen ja järjestämisen perusperiaatteet/käytäntö

3 Luopuminen & tunteet

4 Ajan ja elämänhallinta

Saat kurssin sisällöt käyttöösi heti ostoksen jälkeen. Suosittelen kuitenkin etenemään kurssilla viikko kerrallaan, jotta ehdit prosessoida harjoiteltuja asioita ennen uusiin aiheisiin siirtymistä. Audioita on mukava kuunnella kävlyllä tai vaikka kotitoiden lomassa.

Kun käytän tätä menetelmää asiakkaan luona (jonka nyt muuten opetan Kodin ja elämän järjestysvinkit  valmennuksessa) saamme aikaan tuloksia tavoitteiden mukaan. Nopeallakin sykkeellä. Aikaa ei mene vääränlaiseen rykimiseen tai voivotteluun. Saati eri huoneissa ravaamiseen, jolloin keskittyminen herpaantuu. Kurssilla on käytössä myös keskusteluosio, jonka kautta voi keskustella muiden kurssilaisten ja kouluttajan kanssa. Kurssimateriaali on käytettävissäsi 3kk ostohetkestä alkaen. Kurssi on vain 49€ (79€)

Löydä valmennuksen avulla tasapainoinen arki ja kesytä kaaos, sillä elämä on järjestämisen arvoista! 

Tästä mukaan Kodin ja elämän järjestysvinkit

Sen lisäksi, että voin auttaa sua löytämään tavaratasapainon ja kesyttää kaaoksen kotona voin auttaa järjestämään myös sun ajankäyttöä ja elämää. Nyt sulla on mahdollista ottaa vastaan mun apu matalalla kynnyksellä. Kehitin oman menetelmän,  jonka avulla aloin saamaan tuloksia. Kun käyttää menetelmää, elämä ja  arki helpottuu lukuisilla tavoilla, helposti:

 

  • Opit karsimaan turhia tavaroita ja negatiivisuutta edullisesti
  • Oivallat, että järjestetty koti helpottaa arkea ja siivottavuutta
  • Saat kaikelle (tärkeälle) tavaralle omat paikat
  • Säästät rahaa (todella) ja hermojani arjessa. Metodi on muuten edullisempi omaksua valmennuksessa kuin pyytämällä ammattijärjestäjää käymään
  • Hankalien tunteiden aiheuttama ahdistus lievenee tai häviää, kun oppii arvottamaan asiat
  • Kaaos todellakin kesytetään

 

Ja nyt minä näytän, miten sinä onnistut myös. Tule mukaan Kodin ja elämän järjestysvinkit -valmennukseen!

En malta odottaa, että näen sinut valmennuksessa!

 

Ystävällisin terveisin

Laura

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *