Näitä asioita sinulla ei tule ikävä! Yli 100 asiaa ja vinkkiä, mistä voit luopua (alekoodilla Raivausriennot alennusta -10€) • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Näitä asioita sinulla ei tule ikävä! Yli 100 asiaa ja vinkkiä, mistä voit luopua (alekoodilla Raivausriennot alennusta -10€)

 

Järjestysvinkkilista  – yli 100 asiaa, joista voi luopua tämän listan avulla! Nyt vain 9,90,- (norm 19,90,-)

 

Järjestysvinkit

  Ihanaa, kun tartut tilaisuuteen ja helpotat karsimista tällä järjestysvinkkilistalla. Listan avulla opit hahmottamaan, mitä omistat, jotta rahaa säästyy. Erottamaan tyylisi, kun luovut ylimääräisistä energiaa vievistä tavaroista. Vahvistat päätöksentekokykyä ja lista auttaa sinua pilkkomaan tehtäviä pieniin, toteutumiskelpoisiin osiin.

Mukauta luettelo elämääsi ja toteuta järjestämistä aihe kerrallaan. Tämän tarkistuslistan on tarkoitus auttaa sinua yksinkertaistamaan, innostamaan sekä minimoimaan ylimääräinen tavara kodistasi.

Lista on numeroitu ensin kohteen/ huoneen mukaan, joissa huonekohtaiset tavaralistat. Lopuksi viellä yli 60 kohdan lista tavaroista, mistä voit surutta aloittaa luopumisen. Eli yli 100 (sadan) vinkin lista asioista, joita ei varmasti tule ikävä!

Mukavia järjestämishetkiä,

toivoo

Laura, koulutettu ammattijärjestäjä

>>TÄSTÄ LISTAN PARIIN <<

 

Suosittua nyt:

Kaaos kuriin kalenteri

Kaaoksen kesyttäjät TV-Ohjelma

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *