Älä missaa tätä! Järjestä mielesi, kesytä kaaoksesi - voimaantumishaaste by ammattijärjestäjä Laura Holmström • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Älä missaa tätä! Järjestä mielesi, kesytä kaaoksesi – voimaantumishaaste by ammattijärjestäjä Laura Holmström

Järjestä mielesi, kesytä kaaoksesi – voimaantumishaaste by Laura Holmström

Järjestysvinkit

Kaipaatko järjestystä ja jäsennystä omaan elämääsi, jotta voisit nauttia joka päivä niistä asioista mistä pidät? Tarvitsetko muutosta arkeesi ja lisää itsetuntemusta, jotta saisit elämäsi omiin käsiisi? Tämä on sulle, kun haluat saada arkeesi iloa, itsetuntemusta, järjestystä ja energiaa. Ennenkokematon voimaantumishaaste sulle vain 29,90€ (norm 59€)  ja mä olen sun mukana <3

Mitä jos arki olisikin hieman helpompaa? Sellaista, että kuormittuisit vähemmän, saisit vastauksia omatunnon ja syyllisyyden valtaamiin ajatuksiin, vanhoihin tapoihin ja herättelyä uuteen. Itsensä ruoskimisen sijaan edessäsi olisikin käytettävissä työkalut, miten selvitä ahtaista ajatuksista ja kaaoksesta mielessä. Et enää laskisi arkipäiviä lomiin tai viikonloppuihin vaan osaisit elää hetkessä nähden elämässä sen, mikä on arvokkainta.

Muistatko miten ihanaa oli täytellä lapsena kaverikirjoja ja pohtia lempiasioita, omia ajatuksia ja tulevaisuutta? Olemme unohtaneet, kuinka saatoimme keksiä tekemistä ja ajatus lensi leikistä toiseen. Rajana vain mielikuvitus. Lapsena ei ollut älypuhelimia, varsinkaan somea ja oli kiva tehdä kaikenlaista mukavaa, mistä tuli hyvä mieli.

Nykymaailmasta on kaukana ovat ne päivät, jolloin istuttiin musiikkia kuunnellen ja haaveiltiin ruutuvihkon äärellä ja kynä kädessä tulevasta. Elämä oli hitaampaa ja kaikki oli mahdollista.

Aikuisuus on monasti kaikkea muuta, kuin mukavia ajatuksia ja jatkuvaa onnellisuutta. Se on rajoituksia, uskomuksia, vanhoja kaavoja, itselle muodostuneita huonoja tapoja, kielteisiä ajatusmalleja ja huonoa fiilistä. Ulkoapäin tuleva epävarmuus vie voimavaroja omalta elämältä, emmekä enää erota, mistä mikäkin tunnelma ja tunne johtuu. Mikä on se asia, joka veisi meitä elämässä eteenpäin ja asiat järjestyisi.

Tiedän, oon tehnyt tämän sulle. Tässä haasteessa pääset käyttämään omaa potentiaaliasi ja teet mun kanssa yhdessä harjoituksia. Kaiken kaikkiaan tärkeintä olisi päästä siihen tilaan (yhtä helppoa ja ihanaa kuin lapsena), jossa uudet ideat, luovuus, menestys ja onnellisuus seuraisivat etkä joutuisi jatkuvasti työstämään kaikkea tunnelmaasi alusta asti. Sisäinen maailma järjestyy ja ulkoinen sen mukana.

Luovutaan turhista asioista, kaavoista ja tavaroista. Käydään silti läpi tärkeitä teemoja:

 • kateudesta
 • syyllisyydestä
 • suorittamisesta
 • tilaa ja aikaa vievistä asioita sekä tavaroista
 • luovutaan kuormittavista kaavoista ja huonoista ajatusmalleista

ja opitaan näiden asioiden alkuperä, syyt ja seuraukset. Yhdessä. Oon sun kanssa tehtävissä mukana.

 Valmennuksen tarkoituksena ei ole heilauttaa taikasauvalla elämääsi ja omaisuuttasi ylösalaisin vaan tarkoitus on huomata, miten paljon epävarmuuden keskellä joudumme tekemään päätöksiä suhteessa muihin, itseemme ja tavaroihin. 

Tarvitsemme luottamusta huomiseen enemmän kuin koskaan, mutta keskittymistä nykyhetkeen.

Tämä on avuksi sinulle, jos tunnet itsesi:

Väsyneeksi  ja voimattomaksi eikä oikeaa suuntaa tahdo löytyä. Hetkestä nauttiminen onnistuu, kun ei ole kuormittunut tulevaisuudesta ja mielessä pyörivistä turhista murheista. Kaikki vastaukset on olemassa sinussa. Valmennuksen avulla me kaivetaan ne energia esille. 

Runsaus ja menestys ei ole jaettu vain osalle ihmisistä. Menestyminen ja runsaus on kaikkien saavutettavissa. Runsaudella en tarkoita materiaa vaan sitä suuntaa ja olemassa olevaa hyvää oloa, joka tulee niistä sinulle tehdyistä oikeista valinnoista, ajatuksista ja teoista jokainen päivä. Menestyksellä tarkoitan tavoitteiden onnistunutta saavuttamista. Menestys tarkoittaa tasapainoista elämää ja hyvinvointia.

Menestyvät ihmiset ovat valmiita kyseenalaistamaan ideoita ja olosuhteita sekä luomaan tilaa uudelle. Kirjoitetaan ylös harjoitusten avulla, mitä unelmatyösi tai -elämäsi ylipäätään pitäisi sisällään. Älä välitä tunteesta, etteikö sen toteuttaminen olisi mahdollista. Mieti, mitä haluaisit tehdä ja ole itsellesi täysin rehellinen. Menestyksen tavoittelu voi olla motivoivaa ja kannustavaa, mutta on myös tärkeää pitää mielessä, että jatkuva vertailu muihin tai epärealististen odotusten asettaminen voi aiheuttaa stressiä ja tyytymättömyyttä. Jokainen voi löytää oman polkunsa menestykseen ja tavoitella sellaisia asioita, jotka tekevät heidät aidosti onnelliseksi ja tyytyväisiksi elämässään. Siksi tässä valmennuksessa käymme läpi näitä teemoja ja vahvistamme omaa tyytyväisyyttä lisääviä asioita ja eliminoimme pois ylimääräiset ja kuormittavat teemat.

Valmennuksessa on:

 • 21 ihanaa mietelausetta kuukauden jokaiselle arkipäivälle
 • 21 herättelevää tehtävää kohti menestystä
 • 21 pohdittavaa aihetta
 • Tehtävät sisältävät harjoituksia, jotka aihepiireittäin ohjaavat pois vanhoista uskomuksista
 • Opit erottamaan oman arkesi esteet ja plokit
 • Saat harjoituksista rohkeutta ja voimaa eteenpäin
 • Alat kunnioittaa omaa aikaasi ja löydät itsesi uudelleen
 • Opit kyseenalaistamaan ulkopuolelta tulevia vaatimuksia ja omistamaan oman elämäsi ilman ulkoisia paineita
 • Alat saada runsautta ja voimaa elämääsi
 • Oivallat irtipäästämisen palkitsevuuden
 • Hyväksyt itsesi elämän tärkeimmäksi henkilöksi

Voimaantuminen voi syntyä monista eri tekijöistä, kuten itseluottamuksesta, taitojen kehittymisestä, positiivisten asioiden tapahtumisesta elämässä, tavoitteiden saavuttamisesta tai vaikeuksien ylittämisestä. Tärkeä osa voimaantumista on myös kyky tunnistaa omat vahvuudet ja resurssit sekä käyttää niitä oman hyvinvoinnin ja menestyksen edistämiseen.

Voimaantuminen on yksilön henkilökohtainen prosessi, jossa hän löytää sisäistä voimaa ja rohkeutta kohdata haasteita sekä ottaa vastuun omasta elämästään.

Tervetuloa mukaan, järjetetään mieltä ja löydetään se voima, joka sinussa on!

Ennenkokematon voimaantumishaaste sulle vain 29,90€ (norm 59€)  ja mä olen sun mukana <3 klikkaa tästä

Laura

koulutettu ammattijärjestäjä, luennoitsija ja esiintyjä

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *