MITEN KOTI JÄRJESTETÄÄN? Näin onnistuu kaaoksen kesyttäminen • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

MITEN KOTI JÄRJESTETÄÄN? Näin onnistuu kaaoksen kesyttäminen

Asutko työpaikallani? Nyt ollaan kodin järjestämisen ytimessä, sillä ammattijärjestäjän työssäni olen jo vuosien ajan saanut kertoa, millaista se on ja miten ammattijärjestäjän kutsuminen kotiin onnistuisi helpoiten näkökulmastasi. Miten koti sitten järjestetään? Kerron, kuinka  saamme järjestysvinkkejä kotiin ja miten uskaltaisit pyytää minut ammattijärjestäjänä paikalle.

Näin kaaos kesytetään

Jokaisella on jotain tavarakertymiä ja kasoja. Aikaa ei vain ole kaiken läpikäyntiin tai sitten on jo kokeiltu kaikki niksit ja kikat. Tähän kaaoksen kesyttämiseen

ulkopuolisen apu voisi olla tärkeää, jotta ei tarvitsisi jatkuvasti miettiä mitä ihmettä kasoille ja läjille voisi tehdä.

Tutkitusti aikaa ei ole ja olemme taitavia välttelemään epämiellyttäviä tekemisiä.

Seuraavaksi kerron, miten tyypillisesti homma menee:

  1. Asiakas toteaa kotonaan olevan liikaa tavaraa, mistä johtuen mitään ei löydy ja uutta tulee tilalle kun koti on imaissut kaikki tärkeät tavarat. Voilla myös, että tärkeät säilytysjärjestelmät pursuaa, vaikka koti päällisin puolin olisikin järjestyksessä. Tai kellariin on viety tavaraa jo muutosta toiseen ja ne vaan tarttis käydä läpi.
  2. Asiakas laittaa yhteydenottolomakkeella viestiä ja toiveita omasta tilanteestaan: ”Hei, asun xx kodissa, meitä asuu täällä xxx tai asun yksin.  Täällä on xx määrä tavaraa xx kohteessa (tietyt huoneet, varasto, koko koti). Olisi hienoa, jos pääsisit auttamaan, tässä toiveet ajankohdasta”.
  3. Tai asiakas haluaa etänä konsultaatiota, lue lisää tästä mitä se tarkoittaa
  4. Viestittelyssä selvitän tarkemmin kohdetta ja annan aika-arvion. Yleensä huoneen järjestäminen vie 3-4h aikaa. Palvelu on verotuksessa vähennettävä ja siitä saa kotitalousvähennystä 60%
  5. Samalla sovitaan ajankohta, jolloin järjestämisprojekti aloitetaan
  6. Saavun sovittuna päivänä asiakkaan luo, hän esittelee kodin ongelmakohtia, toisinaan saatamme käydä kierroksella, mikäli asiakas kokee että se on tarpeellista.
  7. Minua ei tarvitse jännittää, vaikka edellisenä päivänä saattaa perhosia olla vatsassa. Se kuuluu asiaan, koska ollaan merkityksellisen asian äärellä.
  8. Sovittu kohde on järjestetty ja tavaraa viedään kierrätykseen yhdessä
  9. En vie koskaan asiakkaan tavaroita pois, en määrää tai päätä mistä luovutaan. Kysyn oikeat kysymykset ja näin ollen luopuminen ja irtipäästäminen tapahtuu luontevasti
  10. Lopuksi ja tarvittaessa sovimme uuden käynnin, jos kohteita, huoneita tai varastotiloja riittää. Toisinaan annan kotitehtäviä.

Jos olet miettinyt kodin järjestämiseen ammattilaista avuksi, niin laita mulle viestiä. Tehdään sun arjesta mutkattomampaa, jotta sun rahat säästyy, löydät etsimäsi ja saat hallinnan tunteen takaisin, ylimääräistä aikaa unohtamatta!

 

 

Mikäli kaipaat välitöntä apua nappaa tästä VAATEKAAPPI KUNTOON PÄIVÄSSÄ AMMATTIMAISESTI

ja

tästä 100 vinkkiä, mistä voi luopua

Terveisin Laura

Ammattijärjestäjäsi, Järjestysvinkit.fi

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://xn--jrjestysvinkit-5hb.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Save settings
Cookies settings