Varaa aika järjestämiseen tästä • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Ajanvarauskalenteri

Varaa aika järjestämiseen tästä

Hei uusi ajanvarauskalenteri on avautunut ammattijärjestäjäpalveluihin. Bookkaa Laura kotiisi pian ja saat tilaa kotiisi ja aikaa elämääsi!

Lauralla on ilmiömäinen kyky saada asioita järjestymään!

Ihanaa! Ihan kuin ois vanhan ystävän saanut kylään. Laura on rautainen ammattilainen, jolla on huumori ja sydän paikallaan!

Jos oot ikinä miettinyt, että kannattaako Lauraa pyytää apuun niin tää on sun odottama merkki – kannattaa!

Niin iso huojennus saada niin monta asiaa kerralla hoidetuksi. Lämmin suositus!

 

Ajanvaraus helpottaa avun pyytämistä sinun aikatauluusi sopivaksi. Ajanvarauksesi jälkeen otamme yhteyttä sähköpostitse.

 

 1. Aloita valitsemalla varattava palvelu ajanvarauskalenterista alta (esimerkiksi 3h järjestämistä tai yksilövalmennus)
 2. Sen jälkeen siirryt valitsemaan ajankohtaa ajanvarauksesta
 3. Kun varaus on tehty saat yhteenvedon sähköpostiin.
 4. Muistathan, että palvelut ovat kotialousvähennyskelpoisia. Hinnasta välitetään arvonlisävero valtiolle 24%

 

 

 

VARAA AIKASI PIAN!

Suosittu 3 h järjestämisapu sopii, kun tarvitset kotiisi:

 • Lauran kaaoksen kesyttäjäksi
 • uusia näkökulmia tavaroiden kanssa
 • tukea luopumiseen
 • apua raivaamisurakkaan
 • tai et tiedä mistä aloittaa kodin järjestämistä
 • huone on sekaisin kaikenlaista tavaraa
 • varasto huutaa epäjärjestyksen voimasta
 • koti on täynnä epämääräisiä läjiä joista ei ota selvää
 • kaapit on täynnä, eikä mitään löydä

 

MITÄ TEHDÄ, JOS ASUN KAUKANA?

Tarvittaessa laita minulle sähköpostia laura@jarjestysvinkit.fi, mikäli asut pääkaupunkiseudun ulkopuolla (yli 200km Helsingistä). Tällöin aikaa matkantekoon pitää varata vähän enemmän.

 

Kehuttu henkilökohtainen valmennus etäyhteyksin:

 • antaa lisäboostia aloittamiseen
 • saat vinkkejä juuri sinun tilanteeseesi ja sysäyksen aloittamiseen
 • hyvä tapa lähestyä oman elämän ja kodin järjestämistä

Ajanvarauskalenteri

 

Mikäli heräsi kysyttävää, laita yhteydenotto lomakkeen kautta.

Elämä on järjestämisen arvoinen!

/Laura

Yhteystiedot

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://xn--jrjestysvinkit-5hb.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Save settings
Cookies settings