Usein kysyttyä • Järjestysvinkit

Usein kysyttyä

Mitä hinta sisältää?

Mitä hinta sisältää?

Hinta

Lopullinen hinta määräytyy asiakkaan päätöksenteko nopeuden perusteella. Tuntihintaan sisältyy läsnäolo asiakkaan kanssa; päätöksenteon ja luopumisprosessin tukeminen. Ammattijärjestäjä on henkilökohtainen coach, jonka avulla järjestäminen viedään alusta loppuun suunnitelmallisesti ja tavoitteen mukaisesti. Hintaan sisältyy henkilökohtainen palvelu ja etenkin asiakkaan empaattinen kuuntelu sekä positiivinen tsemppi.

Kurkkaa tarkemmin hinnasto palveluiden alta

Mitä ammattijärjestäjä tekee? Oletko siivooja? Saako palvelustasi kotitalousvähennyksen?

Mitä ammattijärjestäjä tekee? 

Ammattijärjestäjän avulla asiakas kykenee luopumaan kaikesta tarpeettomasta ja luomaan käyttökelpoisen järjestyksen, joka on pysyvä.

Oletko siivooja?

Oletko siivooja?

En ole siivooja, eikä asiakkaan tarvitse alkaa siivota minua varten. Tärkein on ymmärtää kaaoksen aiheuttamat syyt ja lähteä siitä rakentamaan yhdessä kotiin ja työpaikalle leppoisaa ilmapiiriä. Järjestäminen voi alkaa, kun tunnistamme kaaoksen aiheuttamat ongelmat.

Saako palvelustasi kotitalousvähennyksen?

Saako palvelustasi kotitalousvähennyksen?

Kyllä.
Saat palvelusta 50% kotitalousvähennyksen verotuksessa (omavastuu 100€). Kotitalousvähennyksen palvelustani saa aina 2400€ asti.

Kenelle palvelut kuuluu?

Kuuluuko palvelut kotitalouksille ja yrityksille?

Kyllä. Turhaa tavaraa ja papereita on voinut kertyä koteihimme ja työpaikallemme toimistoon monesta eri syystä. Sähköpostit ja digiaika ovat osa kaaoksen aiheuttajia. Niiden selvittäminen alusta loppuun vie aikaa ja turhauttaa. Ammattijärjestäjän avulla karsinta sekä kaaos saadaan hallintaan ja raivaustyö hoidetaan alusta loppuun suunnitelmallisesti. Lopulta löydät etsimäsi niin kotona kuin toimistolla.

Määräätkö, mitä kuuluu heittää pois?

Määräätkö, mitä kuuluu heittää pois?

En missään nimessä. Autan sinua löytämään oman, suhteellisen tasapainosi sekä tuen muutoksen keskellä. Luopumista pitää harjoitella ja ammattijärjestäjä toimii valmentajanasi, ymmärryksellä ja kokemuksella. Autan sinua näkemään tilanteen myös uudessa valossa jajeri näkökulmista. Autan empatialla ja positiivisuudella. En koskaan koske asiakkaan tavaroihin ilman lupaa.

Kestokassi-ilmiö Radio Aallon iltapäivässä syksyllä 2017

Missä kaikkialla olet vaikuttanut?

Laura mediassa

Ammattijärjestäjän työstä ja kestokassin taittelusta käväisin juttelemassa Radio Aallon iltapäivässä. Myös Radio Suomirock haastatteli joulukuussa 2017. Videon radiohaastattelusta katsottavissa YouTube -kanavallani. Toimin sisällöntuottajana A-lehdille/Meillä kotona.fi/ Kotivinkki. Kurkkaa valikosta yhteistyöt.