Kuka • Järjestysvinkit

Kuka

Laura Holmström

Ammattijärjestäjä

 

Laura Holmström on ammattijärjestäjä, koska elämä on järjestämisen arvoinen
Ammattijärjestäjä Laura Holmström

Laura Holmström on helsinkiläinen, iloinen koulutettu ammattijärjestäjä ja kahden pojan äiti. Hänellä on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta ja ihmisläheisestä työstä.

“Olen kohdannut elämässäni paljon menetyksiä. Sen kautta olen oppinut ymmärtämään  isoja muutoksia elämässä, joita  väistämättä meille jokaiselle tulee. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärrys on vahvuuteni. Empatialla, ystävällisyydellä, positiivisuudella ja  päämäärätietoisuudella on merkitystä niin  tavaroiden kuin tunteidenkin  järjestämisessä.”

 

Ammattijärjestäjä Holmström myös luennoi, opettaa, kirjoittaa Tunnesuhde -blogia, tekee YouTube videoita tunteesta toimintaan sekä antaa järjestysvinkkejä Kotivinkki -lehdessä että vastaa  Meilläkotona.fi lukijoiden kiperiin kysymyksiin. Holmström on kaikkien aikojen ensimmäinen palkittu yrittäjä vuoden palveluseteliteolla innovatiivisestä ja esimerkillisestä työstä. Lue lisää

Vuoden Palveluseteliteko 2019 voittaja
Vuoden Palveluseteliteko 2019 voittaja

 

Katso myös tästä MTV Huomenta Suomi – KonMari, tavarakaaos ja ammattijärjestäjä

 

Toivon, että voin olla juuri sinulle avuksi ja suureksi hyödyksi. Katso järjestämisreferenssejä tästä. Kuvat asiakkaiden luvalla.

Pääset tästä Tunnesuhde -blogiin . Tästä pääset Meillä kotona.fi , jossa vastailen lukijoiden kiperiin järjestelykysymyksiin

Löydetään kanssasi tasapaino ja tunnelma yhdessä. Ota rohkeasti yhteyttä, tee itsellesi hyvää. Juuri tänään voin auttaa sinua saamaan uuden alun elämässäsi.

 

Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen

"Elämä on järjestämisen arvoista"