Kuka • Järjestysvinkit

Kuka

Laura Holmström

Ammattijärjestäjä

Laura Holmström on helsinkiläinen, iloinen koulutettu ammattijärjestäjä ja kahden pojan äiti. Hänellä on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta ja ihmisläheisestä työstä.

“Olen kohdannut elämässäni paljon menetyksiä. Sen kautta olen oppinut ymmärtämään  isoja muutoksia elämässä, joita  väistämättä meille jokaiselle tulee. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärrys on vahvuuteni. Empatialla, ystävällisyydellä, positiivisuudella ja  päämäärätietoisuudella on merkitystä niin  tavaroiden kuin tunteidenkin  järjestämisessä.”

Ammattijärjestäjä Holmström luennoi, opettaa, kirjoittaa Tunnesuhde -blogia, tekee YouTube videoita tunteesta toimintaan sekä antaa järjestysvinkkejä Kotivinkki -lehdessä että vastaa  Meilläkotona.fi lukijoiden kiperiin kysymyksiin.

Toivon, että voin olla juuri sinulle avuksi ja suureksi hyödyksi.

Kirjoitan Tunnesuhde -blogia ja pidän palstaa Kotivinkki -lehdessä. Meillä kotona.fi vastailen lukijoiden kiperiin järjestelykysymyksiin

Löydetään kanssasi tasapaino ja tunnelma yhdessä. Ota rohkeasti yhteyttä, tee itsellesi hyvää. Juuri tänään voin auttaa sinua saamaan uuden alun elämässäsi.

 

Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen

"Elämä on järjestämisen arvoista"