Vaatekaappi järjestykseen ammattimaisesti vain yhdessä päivässä! • Järjestysvinkit

Tunnesuhde

Järjestä vaatekaappi helposti Laura Holmströmin kanssa

Vaatekaappi järjestykseen ammattimaisesti vain yhdessä päivässä!

Vaatekaapin järjestämisessä tärkein tehtävä on tehdä tilaa niille vaatteille, joita käytät. Ole rohkea ja uskalla päästää irti niistä vaatemääristä, joita et todellakaan tarvitse ja jotka eivät palvele sinua nyt.

 

 

Tämän oppaan tekniikan avulla se onnistuu takuuvarmasti ja todistetusti jo vuosien kokemuksella.

Tämä täydellinen opas on tehty sulle! Järjestä vaatekaappisi ammattimaisesti vain yhdessä päivässä. Opas auttaa, kun:

klikkaa tästä ja lue lisää
👚painiskelet liiallisten vaatemäärien kanssa

👚koet tuskaa luopumisen kanssa

👚väännät epäluottamusta kolmen vaatekoon välillä

👚kun koet, ettei ole aikaa

👚vaatemäärät ahdistaa eikä siltikään löydä mitään sopivaa

👚olet yrittänyt muita metodeja

👚säästät liikaa tavoitevaatteita

👚ihailet mennyttä elämääsi nykyhetken sijaan

Tällä kuvitetulla oppaalla:

  • selkiytät vaatekaappiunelmat todeksi
  • pääset eteenpäin elämässäsi, kun luovut turhista ja saat järjestyksen toimimaan
  • sanot heipat kaaokselle
  • luot mielenrauhaa
  • vähennät sopimattomia vaatemääriä
  • vähennät huolehtimista
  • vähennät pyykkäämistä

ja näet vähemmän tuolien päällä kaikenlaista kasaa. Opit ja omaksut luonnollisen menetelmän, eikä vaatemäärät tule olemaan enää ongelma. Saat tästä kuvitetusta oppaasta uutta inspiraatiota elämääsi ja opit tärkeimmät kysymykset itsellesi, miten pääset eroon kuluttavista tavoista vaatekaapin järjestämisen kanssa.Et tule enää painimaan ajanhallinnan kanssa, kun saat tekniikan avaimet käteen -periaattella. Voitat itsesi monta kertaa ja vahvistat itseluottamusta!

Vaatekaapin järjestämisessä tärkein tehtävä on tehdä tilaa niille vaatteille, joita käytät. Ole rohkea ja uskalla päästää irti niistä vaatemääristä, joita et todellakaan tarvitse ja jotka eivät palvele sinua nyt.

Tämän oppaan tekniikan avulla se onnistuu takuuvarmasti ja todistetusti jo vuosien kokemuksella.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN! Tuote on ikuinen sinulle, mutta tarjolla rajoitetusti! Nappaa se itsellesi >>tästä<<

 

Järjestä vaatekaappi helposti Laura Holmströmin kanssa

 

 

 

Nämä tuotteet kiinnostavat myös:

Näitä asioita sinulla ei tule ikävä! Yli 100 asiaa ja vinkkiä, mistä voit luopua

Älä missaa tätä! Järjestä mielesi, kesytä kaaoksesi  voimaantumishaaste by ammattijärjestäjä Laura Holmström

Aloita tästä; ammattijärjestäjäpalvelut yhdessä paikassa

 

Iloa ja selkeyttä

toivoo ammattijärjestäjä

Laura Holmström

 

Jaa tämä artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://xn--jrjestysvinkit-5hb.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua. Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan. Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä. Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Save settings
Cookies settings